Selecteer een pagina

Eten tussen de kunst in World Forum

World Forum The Hague opent haar deuren op zaterdag 16 maart 2019 vanaf 16.30 voor alle bezoekers van de Museumnacht Kids. Tussen twee van de grootste Karel Appels ooit gemaakt kan je tegen betaling genieten van diverse (simpele) heerlijke maaltijden op ons food festival. Je kan de auto parkeren in de World Forum parkeergarage (onder voorbehoud van beschikbare plekken), direct een hapje eten en vervolgens de pendelbus pakken naar de volgende bestemming, direct voor World Forum is een bushalte (voor zowel de heen- als terugweg). De parkeerkosten zijn €14,00. Natuurlijk vind je het Gemeentemuseum ook op loopafstand. World Forum is het ideale begin van de Museumnacht Kids.

Extra leuk: alle kinderen kunnen zich hier laten schminken, zo begint de avond direct feestelijk.

World Forum Leeftijdalle leeftijden Tijd
  • 16:30-21:00
Koop je tickets Toevoegen aan favorietenlijst