Kaartverkoop

Leuk dat je op zaterdag 16 maart 2019 naar Museumnacht Kids in Den Haag en Voorburg gaat!

Voor de Museumnacht Kids hebben zowel ouders als de kids (3 t/m 18 jaar) ieder één ticket nodig. Met dit ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken, mag je met alle activiteiten meedoen en kun je gebruik maken van de speciale pendeldiensten. Museumnacht Kids biedt een superleuk programma met activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Een ticket koop je in de voorverkoop of op de avond zelf, mits we niet uitverkocht zijn.

Prijzen

Vroege vogel prijs € 5,00: UITVERKOCHT

Normale prijs €7,50*
Ouders en kinderen betalen dezelfde prijs. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Het ticket heeft de vorm van een polsbandje. Het polsbandje is voor ouders en kinderen gelijk.

* Let op: bij online bestellingen betaal je een vergoeding van 0,50 euro (per bestelling) voor de transactiekosten en de verzendkosten.

Korting
Voor Ooievaarspashouders geldt een korting op de reguliere toegangsprijs. Met je pas betaal je slechts €3,75 euro voor een ticket. Vanaf 7 januari 2019 kun je terecht bij de VVV in Den Haag (Spui) om je Museumnacht Kids ticket met korting te kopen. Een unieke Ooievaarspas geeft korting op één ticket met het regulieren tarief.

De Museumkaart, Rotterdampas en CJP-pas zijn helaas niet geldig tijdens Museumnacht Kids.

Online tickets en e-tickets
Online je ticket kopen heeft zo zijn voordelen. Tickets die vóór 11 maart online worden gekocht, krijg je thuisgestuurd. De verzending kan 2 weken in beslag nemen.

Koop je op 12 maart of later je ticket online, dan ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket (geprint of mobiel) wissel je in voor een officieel ticket bij een van de inwisselpunten.

Offline kaartverkoop
Koop je je tickets liever niet online? Dan kun je vanaf nu terecht bij de volgende locaties:

Verkooppunten
Gemeentemuseum Den Haag
COMM
Prodemos
Haags Historisch Museum
Escher in het Paleis
Museon
Museum Swaensteyn (Voorburg)
Huygens’ Hofwijck (Voorburg)
VVV Spui
Paagman Centrum
Praagman Fred