Kaartverkoop

Leuk dat je op zaterdag 16 maart 2019 naar Museumnacht Kids in Den Haag en Voorburg gaat!

Voor de Museumnacht Kids hebben zowel ouders als de kids (3 t/m 18 jaar) ieder één ticket nodig. Met dit ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken, mag je met alle activiteiten meedoen en kun je gebruik maken van de speciale pendeldiensten. Museumnacht Kids biedt een superleuk programma aan met activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Een ticket koop je in de voorverkoop of op de avond zelf, mits we niet uitverkocht zijn.

Prijzen

Vroege vogel prijs € 5,00*
Zolang de voorraad strekt. Er zijn een beperkt aantal Vroege Vogel tickets beschikbaar. Wil je gebruik maken van de actie, zorg dan dat je direct een ticket koopt bij de start van de kaartverkoop op 7 januari om 12.00 uur.

Normale prijs €7,50*
Deze prijs gaat in zodra de Vroege Vogel tickets op zijn.

Ouders en kinderen betalen dezelfde prijs. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Het ticket heeft de vorm van een polsbandje. Het polsbandje is voor ouders en kinderen gelijk.

* Let op: bij online bestellingen betaal je een vergoeding van 0,50 euro (per bestelling) voor de transactiekosten en de verzendkosten.

Korting

Voor Ooievaarspashouders geldt een korting op de reguliere toegangsprijs. Met je pas betaal je slechts €3,75 euro voor een ticket. Vanaf 9 januari 2019 kun je terecht bij de VVV in Den Haag en bij het Gemeentemuseum Den Haag om je Museumnacht Kids ticket met korting te kopen.

De Museumjaarkaart is helaas niet geldig tijdens Museumnacht Kids.

Online tickets en e-tickets

Online je ticket kopen heeft zo zijn voordelen. Tickets die vóór 11 maart online worden gekocht, krijg je thuisgestuurd.

Koop je op 12 maart of later je ticket online, dan ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket (geprint of mobiel) wissel je in voor een officieel ticket bij een van de inwisselpunten.

Offline kaartverkoop

Koop je je tickets liever niet online? Dan kun je terecht bij de volgende locaties:
De offline verkooppunten worden binnenkort bekend gemaakt.