Praktisch

Praktisch

Museumnacht Kids vindt plaats op zaterdag 17 maart 2018, van 17.00 tot 22.00 uur. Om 16.30 uur start de knallende opening in het Gemeentemuseum Den Haag. Deze duurt tot 17.00 uur. Kinderen die lekker lang op mogen blijven, wagen nog een dansje tijdens de afterparty. De kinderdisco begint om 21.00 uur in het Haags Historisch Museum en duurt tot 22.30 uur.

Busvervoer

De historische bussen van het Haags Busmuseum brengen je van en naar de musea. Ieder kwartier vertrekt de bus vanaf de Hofvijver in het centrum of vanaf het Gemeentemuseum Den Haag naar verder gelegen musea (en weer terug). Met jouw Museumnacht Kids polsbandje maak je gratis gebruik van deze bussen:

Parkeren

Kom je met de auto naar de Museumnacht Kids? Dan kun je voor de centrumlocaties goed parkeren in de parkeergarage Museumkwartier. Als je online reserveert dan heb je gegarandeerd plek en ook nog eens een flinke korting. Klik hier voor de website. Voor de locaties rondom het Gemeentemuseum en Museon kun je het beste in de woonwijk parkeren. Het kan hier nog wel eens druk zijn, dus parkeren in het centrum en met onze bus naar deze musea is ook een optie.

Informatie en ticketverkoop

Let op: De kaartjes voor Museumnacht Kids zijn UITVERKOCHT. Het is niet meer mogelijk een ticket te kopen.

Heb je na 11 maart een kaartje gekocht, dan kun je jouw e-ticket inwisselen tijdens Museumnacht Kids bij een van de volgende informatiepunten:
– Mauritshuis
– Gemeentemuseum Den Haag
– Museum Swaensteyn
– Nest
– Muzee Scheveningen

Eten & Drinken

Tijdens Museumnacht Kids kun je ook lekker genieten van het eten en drinken dat wordt aangeboden in de musea. Er is van alles te koop, van kleine hapjes tot hele maaltijden. Grommende burgers, Hotdogs, Berenklauwen of bokkenpootjes, klinkt dat niet goed? Bekijk het aanbod in het programmaboekje vanaf pagina 28.